Palvelut

Apteekissamme toimitamme reseptilääkkeesi nopeasti ja joustavasti.

Monipuolinen tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme on kattava sekä reseptilääkkeissä että itsehoitotuotteissa. Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei ole varastossamme, tilaamme sen sinulle päivittäisten tilausten yhteydessä.

Neuvonta ja yhteisvaikutukset

Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo sinua lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa. Toimittaessamme reseptilääkkeitäsi tarkastamme mahdolliset yhteisvaikutukset ja päällekkäisyydet. Kerromme apteekissa, jos lääkkeesi on vaihdettavissa edullisempaan rinnakkaisvalmisteeseen. Kosmetologimme auttavat kosmetiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja omalle iholle sopivien tuotteiden valinnassa.

Reseptien uusiminen

Lähetämme sähköiset reseptit terveyskeskukseen uusittavaksi reseptin toimituksen yhteydessä tai erillisellä asiointikerralla maksutta. Yksityislääkärin kirjoittamat reseptit uusimme puhelimitse, josta veloitamme viiden euron palvelumaksun.

Annosjakelu

Tarjoamme asiakkaille annosjakelupalvelua, jossa toimitamme lääkkeet asiakkaalle kerta-annospusseissa. Koneellinen annosjakelupalvelu sopii hyvin sellaisille asiakkaille, joilla on käytössä useita säännöllisesti käytettäviä lääkkeitä ja lääkkeiden käyttö on vakiintunutta. Annosjakelupalvelu sopii sekä kotisairaanhoitoon että yksityisille asiakkaille. Palvelu on maksullista.

Lääkkeenvalmistus

Apteekillamme on valmiudet valmistaa asiakkaille tarvittavia lääkkeitä.

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja käytöstä poistuneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit ja käytetyt injektioneulat ovat ongelmajätettä. Voit tuoda kotitalouksien lääkejätteet veloituksetta apteekkiimme, josta toimitamme ne hävitettäväksi ongelmajätelaitokselle.

  • Poista reseptilääkkeistä ohjeliput tietosuojan takia.
  • Poista tabletit ja kapselit alkuperäispakkauksistaan ja pakkaa ne irrallisina läpinäkyvään muovipussiin. Läpipainopakkauksissa olevia tabletteja ja kapseleita ei tarvitse irrottaa pakkauksistaan.
  • Palauta nestemäiset lääkkeet, voiteet ja aerosolit omissa pakkauksissaan.
  • Palauta jodipitoiset lääkkeet (mm. Betadine, Jodix, Iodosorb) alkuperäispakkauksissa erillään muusta lääkejätteestä.
  • Palauta elohopeakuumemittarit erillään muusta lääkejätteestä.
  • Palauta ruiskut ja neulat muovi- tai lasipurkissa erillään muusta lääkejätteestä.

Terveydeksi! -lehti

Apteekissamme on jaossa ilmainen Terveydeksi!-lehti. Lehdessä on luotettavaa tietoa terveydestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkipalveluista.