Apteekkikosmetiikka

 

Apteekkikosmetiikassa on käytetty vain puhtaita, tutkittuja ja vähän allergisoivia raaka-aineita ja tuotteet on valmistettu tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Tuotteita löytyy niin terveen ihon hyvinvoinnin tukemiseen ja ikääntymisen näkyvien merkkien ehkäisyyn kuin myös erilaisiin iho-ongelmiin kuten couperosaan ja maksaläiskiin.

Apteekkimme kaksi kosmetologia opastavat ihonhoidossa ja oikeiden tuotteiden valinnassa jokaiselle ihotyypille ja kaiken ikäisille naisille ja miehille.
 

ACO ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti. ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. ACO on markkinoita johtava tuotemerkki Ruotsin ihonhoitomarkkinoilla.

Avene ihonhoitosarjassa löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille. Avene tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa. Avenea valmistaa ranskalainen lääketehdas Pierre Fabre.

Decubal on perusihonhoitosarja erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Kaikki Decubal tuotteet ovat allergiatestattuja, ja valmisteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Favora ihonhoitosarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille. Favoran kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoraa valmistaa kotimainen lääketehdas Orion.

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto sekä luomi- ja ripsivärejä ja meikkisiveltimiä.

Perustuotteet koostuvat 100 prosenttisesti erityisen tarkkaan puhdistetuista mineraaleista, jotka sopivat herkälle iholle. Mineraalit on puhdistettu nikkelistä, kromista ja mikro-organismeista. Ne eivät sisällä talkkia, öljyä, silikonia, parfyymeja, vismuttia tai säilöntäaineita (kuten parabeeneja) - aineita, jotka voivat aiheuttaa kutinaa, ihottumaa ja allergisia reaktioita. Tuotteet ovat myös epäorgaanisia ja vedettömiä, mikä estää bakteerien synnyn.

La Roche-Posay ihonhoitosarja on kehitetty herkän ihon hoitoon ja sopii yli 25000 ihotautilääkärin suosittelemana lääkehoidon täydennykseksi ihon hoidossa. La Roche-Posay sarjan tuotteissa on huomioitu herkkä ja kosteusköyhä iho, rasvoittunut ja epäpuhdas iho, couperosaiho, vaurioitunut ja ärtynyt iho. Tuotteet sisältävät rauhoittavaa ja antioksidanttista La Roche-Posay lähdevettä.

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Lieracissa yhdistyy esteettinen lääketiede, biologia ja luonnosta saatavat raaka-aineet. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin tarpeisiin ja ongelmiin.

Louis Widmer on sveitsiläinen hypoallergeeninen ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet perustuvat korkeaan laatuun, parhaaseen mahdolliseen tehokkuuteen ja optimaaliseen siedettävyyteen. Lähes kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajusteettomana että miedosti hajustettuna.

Minus 417 tuotesarjan nimi tulee siitä, että sen teho perustuu luonnollisiin ja aktiivisiin aineosiin ja mineraaleihin, jotka saadaan 417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä. Minus 417 on Suomen suosituin Kuolleenmeren mineraali-ihonhoitosarja.

Sebamed on tutkitusti turvallinen, laadukas ja luotettava perusihonhoitosarja, jonka puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet ylläpitävät ihon hyvinvointia ja luonnollista tasapainoa. Ihoystävällinen pH 5,5 tukee tutkitusti ihon luonnollista suojamekanismia.

Vichy on ranskalainen hypoallergeeninen kosmetiikkasarja, joka perustuu Ranskassa sijaitsevan Vichy-kaupungin mineraalipitoiseen lähdeveteen. Tuotteiden kehittelyssä on käytetty viimeisintä teknologiaa ja ne on kehitetty ihotautilääkäreiden kanssa ihon päivittäiseen hoitoon.