Apteekkikosmetiikka

Apteekkimme kaksi kosmetologia opastavat ihonhoidossa ja oikeiden tuotteiden valinnassa.

 

ACO

Aco on pohjosmainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Aco harjoittaa myös omaa tutkimustoimintaa omassa kehityslaboratoriossaan. Acon ihonhoitotuotteita myydään kaikissa pohjoismaissa vain apteekeissa. Acon tavoitteena on lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista, sekä viedä kehitystä eteenpäin.

AVENE

Avene-tuotteita valmistaa ranskalainen Pierre Fabre. Avenen kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Avene sarja on erityisesti kehitetty herkän ihon tarpeisiin. Valmisteet testataan yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. 

DECUBAL

Decubal ihonhoitosarja sopii kuivalle ja herkälle iholle. Sarja koostuu monista eri tuotteista.

FAVORA

Favora on suomalainen apteekkikosmetiikkasarja. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun ja parhaan toimivuuden.

IDUN MINERALS

Idun Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto sekä luomi- ja ripsivärejä. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.

Perustuotteet koostuvat 100 prosenttisesti korkeasti puhdistetuista mineraaleista. Tämä tarkoittaa, että mineraaleista on karsittu esim. nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Perustuotteet eivät myöskään sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttia tai säilöntäaineita kuten parabeeneja – aineita, jotka voivat aiheuttaa ihon ärsytystä, ihottumaa tai allergisia reaktioita. Tuotteet ovat orgaanisia ja vedettömiä, mikä ehkäisee bakteerien kasvua.

LA ROCHE POSAY

La Roche-Posay on sitoutunut edistämään kosmeettista ja esteettistä dermatologiaa ja tarjoamaan ratkaisuja ihotautilääkäreiden päivittäisessä potilastyössään kohtaamiin haasteisiin. Tuotteiden lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden tarpeet ja vaatimukset tuotteille. Sen vuoksi La Roche-Posay'n kolme pääperiaatetta ovat: turvallisuus, tehokkuus ja yksinkertaisuus.

LIERAC

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteeekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac -laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac -ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta naiset löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

LOUIS WIDMER

Louis Widmer on sveitsiläinen ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet perustuvat korkeaan laatuun, parhaaseen mahdolliseen tehokkuuteen, ja optimaaliseen siedettävyyteen. Louis Widmer ei käytä eläinkokeita. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.

SEBAMED

Sebamed on luontoystävällinen ihonhoitosarja, joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sebamed-sarjan pH on ihoystävällinen 5.5. Koko sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevat ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja. Ehdottoman puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet säilyttävät ihon terveenä ja luonnollisen kauniina.

VICHY

Vichy on ranskalainen kosmetiikkasarja, joka perustuu ranskassa sijaitsevan Vichy –kaupungin mineraalipitoiseen lähdeveteen. Vichy –tuotteita myydään vain apteekeissa. Tuotteiden kehittelyssä on käytetty viimeisintä teknologiaa ja ne on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ihon päivittäiseen hoitoon.